TG ELECTRONICS


Hovedside


Nettbutikk


Om oss

Platinum strømsøyle

Vi forhandler Platinum strømsøyler, produsert av RMCS i UK.  Disse leveres i aluminiumsfarge, med 2, 4, 6 , 8 , 10 CEE 230V kontakter. Søylene kan også leveres spesialprodusert med f.eks. 400V kontakter, 3 fase kontakter etc. Ta kontakt for priser. Normale er 2 eller 4 kontakter. Som option kan søylen bli levert med IP65 kontakter, vannkrane,slagekrok, varmeelement m/termostat og camping strømsøyler med interlock.

På Platinum søylen kan man velge å ha kontaktene på front, bak eller på sidene. Det mest normale er på sidene.  Se diverse skisser som du kan laste ned lengere nede på denne siden. Normal høyde er 1000mm, men kan også leveres opp til 1500mm høy. Se nettbutikk for priser på std modeller for marina og camping med interlock iht til nye forskrifter NEK400-2018.

                                                  

                

Stolpene leveres med vanlig E27 lampesokkel med fotocelle, og det leveres med led lyspære. Man kan her da enkelt endre/bytte pære til ønsket styrke eller farge.

Alle kontakter har egen sikring og jordfeilbryter. Normalt brukes fabrikat C-pak eller som option ABB. Kwh målere kan mot tillegg leveres til hver kontakt. For netto priser på de mest vanlige modellene, gå inn på vår nettbutikk.

Søylene boltes fast til trebrygge eller betongunderlag, med 4 bolter. Man kan også lkøpe til en monteringsramme for å sette i jorden eller støpe fast, se under DELER for mer info. Søylen er enkel å montere.

Søylen er laget i hovedsak av Extrude UV stabilised aluminium og composite, Platinum er en elegant fin strømsøyle.


Referanser: Vi har siden 15.sept 2009 levert Platinum søyler til følgene:

Husnes båtlag , kroken caravan , Vebenstad elektro AS ,   Havn i Senja , Vegset camping Snåsa , Mjøs elektro(Biri lastebil døgnvileplass 2016) , Oppland elektro (Vinstra lastebil døgnvileplass 2016) , Elektro bodø avd Sleneset ,  Infratek (Ørje lastebil døgnvileplass 2017)


Vi er etter Forskrift om opplysningsplikt ved salg og markedsføring av elektrisk materiell til forbruker §5 pliktig til å informere våre forbrukere at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.


Det er kommet nye forskrifter NEK-400-2018 som gjelder fra 1.juli 2018, men gamle forskrifter vil fortsatt kunne brukes i prosjekter i en overgangsperiode frem til 1.jan 2019.

NEK 400-7-708 Campingplasser, bobilplasser og lignende områder.

NYTT OG VIKTIG INFO FOR CAMPING : Kontakter skal ha kapslingsgrad minst IP44, og hver kontakt skal ikke være spennings satt når de ikke er i bruk. De skal være forhindret at stikkontakt er spenningssatt.

KLIKK PÅ DENNE LINK FOR ET UTDRAG
AV NYE FORSKRIFTER NEK400-2018


KLIKK HER FOR SKISSETEGING 2-4 WAY PLATINUM 1000MM CAMPING GEWISS INTERLOCK 2020

SKISSE MATERIAL TEGNING

MONTERING-VEDLIKEHOLD VEILEDNING
PLATINUM

KLIKK HER FOR SKISSETEGNING PLATINUM 2 KONTAKTER

KLIKK HER FOR SKISSETEGNING PLATINUM 4 KONTAKTER

 3D SKISSE-DELETEGNING PLATINUM

Vi kan nå også levere en modell Platinum Ekstra bred. I høyder fra 1000-1500mm.

     

                                                                                                                                   PLATINUM MED BLÅTT LED LYS I FRONT


Platinum truckstop strømsøyle:

Platinum 4-6way strømsøyle for lastebil døgnhvileplasser, utformet i samarbeid med vegvesenet.

Den er pr jan 2018 levert til 3 oppstillingsplasser, Biri, Vinstra og Ørje.

Den har totalt 4 ELLER 6 kontakter, beregnet for 2 lastebiler skal koble seg på for å drive kjøle/fryseanlegg. Det er 2 uttak 3x400V+N+PE 32A og 2/4 uttak 1x230V+PE 16A IP44 CEE og lys på toppen.

Den er blitt levert med utgaver hvor både kontaktene montert høyt oppe(std) og lavt nede, der søylen blir montert oppe på et betongfundament.

Galvanisert monteringsfundament som skal støpes fast, leveres også.

For mer info og pristilbud, ta kontakt.

post@tgelectronics.no

          


 


 

TG ELECTRONICSTelefon: 91795392Nettstedskart