TG ELECTRONICS


Hovedside


Nettbutikk


Om oss

Kort betalingsautomat UNI4 nayax

 Kredittkort betalingsautomat for styring av opptil 4 enheter på tid.

 UNI4 nayax er en kredittkort betalingeautomat(visa/mastercard), for å styre opptil 4 enheter på tid. Enheten må monteres innendørs.

Uniten har 4stk 1-pol rele kontankter, som hver enkelt kan programmeres til ønsket beløp og tid. For mer info klikk på vedlegg.

Hver kanal kan programmeres til max tid 1-255 minutter/timer. Det er fast tekst i menyvalgene, men nayax kan programmeres med ønsket tekst.

Rele data er DC 30V/3A (AC 230V/0,1A) 1-pol NO, men det anbefales IKKE å koble 230V last direkte mot releen, bruk egne kontaktorer for videre styring av 230V utstyr.

Det finnes egen program versjon til Uni4 for bruk på vaskemakin og tørk, med egne parameter for bruk mot industrimaskiner til miele og electrolux, med 1 sek og 300ms puls for start.

Uni4p nayax leveres med flere program versjon, med start tekster som "VELG MASKIN, "VELG LADER" , "VELG SOLSENG"KLIKK HER FOR MANUAL TIL UNI4P NAYAX


Produktnr 101819

Pris kr 21.900,- +moms


INFO:

Denne kort automaten er utstyrt med en Nayax bet terminal for kreditt kort, VISA/Mastercard etc, for betalinger uten PIN kode på beløp opp til 300 NOK.

Den er klart gjort for bruk på GRPS/3G mobil system, det tilkommer et SIM kort kr 500+moms.

Det må opprettes en service/support/telemetri avtale med kortleser selskapet ESB, og mnd kostnader er kr 265+moms og gebyr pr transaksjon

(Innløser gebyr) er 6%

Kunden kan i tillegg bruke en APP "MONYX" , G pay og apple pay for å betale med. Maks kjøp med kort/APP/prepaid kort  er 400NOK

I tillegg kan man også selge slike prepaid rfid kort, med innlagt kreditt på, gjerne brukes av faste kunder.

NYHET VIPPS:

Nå kan også nayax terminal ta VIPPS, her er kostandene ved etablering og transaksjon:

Etablering: kr 500,- per QR-kode

2% prosesseringsfee

1% Nayax fee

0,35 øre/transaksjon + 1,25% VIPPS kostnad.

*porto tilkommer, priser eks mva
      

TG ELECTRONICSTelefon: 91795392Nettstedskart