TG ELECTRONICS


Hovedside


Nettbutikk


Om oss

CampTrac

 Adgangs og betalings system for bruk på campingplasser,bobil oppstillingsplasser , rom, hytter og marina/gjestehavner.

 Vi er forhandler for CAMPTRAC kortsystem, spesial utviklet for bruk på campingplasser, hytter  og marina/gjestehavner. Er i dag i bruk på over 300 campingplasser i sverige. Systemet bygger på bruk av RDIF-kort, kode , QR-kode(kommer høst 2020) , som adgangskort/kode (dører-bommer) og betalingskort for bruk av dusjer/vaskemaskin, kjøp i kiosk etc. Campingen kan enten selge kort/kreditt på kortet i sin resepsjon eller ved en selvbetjent kiosk/betalingsautomat, eller en kombinasjon av disse. Dette kan også integreres mot bookingsystem (visbook). Camptrac kortlesere leveres i ONLINE og OFFLINE versjon, man bruker samme program for begge utgavene , gå inn på www.camptrac.com  for mer info og presentasjon. NYHET: Med den nye camptrac online, kan du få en full automatisert caravanplass med eller uten rfid kort og kiosk, det kan brukes adgangskode, QR-kode(kommer høst 2020) . Be om pristilbud på løsning for ditt anlegg. Last ned katalog og prisliste lengre ned på siden.  Planlegg sammen med ditt elektro eller låse firma camptrac løsningen/mulighetene , har dere en avd av Certego i nærheten er de en bra partner.

For å få mer info om camptrac produkter, gå inn på nettsiden

http://www.camptrac.com/

Alle bestillinger behandles av TG,  bestillinger sendes på e-post.


KLIKK HER FOR KATALOG CAMPTRAC
2020

KLIKK HER FOR PRISLISTE CAMPTRAC 2020
Ref i Norge:OFFLINE: Songnabben camping , Skittenelv camping , Vegset camping-Snåsa  ,  Åsholmen camping-Frosta ,

ONLINE: Camp Lyngdal

Bookingsystem som er integrert mot camptrac:  Kontakt  Visbook ,  integrasjon skal være klar 2.kvartal 2020.


CampTrac er et elektronisk system for betaling og adgangskontroll på campingplasser,rom, hyttebyer og marina/gjestehavner.

CampTrac erstatter mynter og nøkler med et smart kort, samtidig som det øker inntektene og forenkler drfiten.  Ingen flere innsamlinger av mynter/polletter og nøkler som kommer bort.

Systemet er enkelt å montere og i driftsettes, slik at en hendig person lett gjør dette selv. Men er det ønske om ferdig installasjon, kan dette også utføres.

I dag har over 300 svenske camping,hytte og gjestehavner CampTrac systemet. Referanser i sverige er bl.a.  Strømstad camping ,

Hvordan fungerer CampTrac:

Gjesten mottar kort:

Gjesten får utlevert et slikt RFID smart kort i resepsjonen eller på automaten, som programmeres med de funksjonene som ønskes. F.eks. navn, innsatt beløp/kreditt som kan brukes på campingplassenes tjenester. Og hvilken hytte, dører som kortet skal fungere mot, og gyldighetsperiode. Gjesten bruker så kortet mot de funksjoner og rettigheter kortet gir adgang til.

Betaling:

På alle de utstyr/tjenester du ønsker at kunden skal betale for, monterer man opp en kortleser, dette er f.eks. på dusjer,vaskemaskin,golfbane,kiosk etc. Kortleseren programmeres med det antall kroner som skal dras fra kortet, og kortleseren sender signal til f.eks. dusjen at den skal starte.  Saldo/kreditt på kortet telles da nedover, alt etter hvilke tjenester gjesten bruker.

Adgangskontroll:

Det smarte kortet brukes også for å bestemme hvilke dører,rom,hytter,bommer etc , som gjesten skal ha adgang til og til hvilke tider. Med kortet kan også inn/ut passering av f.eks. campingens bom styres, slik at man er sikker på at det er kun registrerte og betalende gjester på området.

 

Fordeler med CampTrac

Sikkerhet:

Med CampTrac slipper du mye kontant håndtering, med mynter og polletter.  Du har mye mer kontroll med hvem som er på området og bruken av fellesrommene som dusjer etc. Kortet er kryptert, så det kan ikke kopieres.

Økonomi:

Med CampTrac får du bedre likviditet, da gjester alltid forskuddsbetaler, før de bruker noen av tjenestene. Man sparer også på unødvendig mye bruk av varmtvann til dusjing og bruk av vaskemaskiner m.m. Ingen flere innbrudd i myntautomater.

Fornøyde gjester:

Gjesten bruker et kort på mange systemer, slik som adgang til rom,hytten, adgang til dusj og andre fellesrom.Gjesten kan selv sjekke saldo på kortet. Gjesten føler seg tryggere da andre enn de som er gjester på campingen har adgang til bom og dører. Og systemet er rettferdig med at kunden betaler for de tjenester og servicefunksjoner han bruker.

Integrasjon:

CampTrac kan videre integreres mot andre bookingsystemer. Med å bruke  en betalingsautomat, får man et ubemannet automatisk system for å utstede kort og betaling for plass, samt påfyll av kreditt, samt retur av kort ved avreise. Camptrac kan pr i dag integreres sammen med booking systemene COMERS. Visbook er i full gang med å få ferdig integrasjon mot camptrac, ventes ferdig vår 2020.Systemet camptrac online kan også ha en egen selvbetjenings kiosk løsning, dette forutsetter at camptrac er integrert med et bookingprogram. Booking systemet Comers er klart for dette.

Her kan da kunder som har booket plass på web, registere seg ved ankomst , her kan DROP IN kunder booke seg inn og betale via web. Systsmet kan fungere med eller uten RFID kort, uten RFID kort vil kunden få en KODE som han bruker på bom, dører, hytter etc.


              


CAMPTRAC hovedkomponenter:

             


               camptrac kortlesere montert på servicebygg hos Skittenelv camping.

Camptrac online system med kortlesere med tastatur og Tau luxe bommer, montert på Camplyngdal.
TG ELECTRONICSTelefon: 91795392Nettstedskart