TG ELECTRONICS


Hovedside


Nettbutikk


Om oss

CampTrac

 Adgangs og betalings system for bruk på campingplasser,bobil oppstillingsplasser , rom, hytter og marina/gjestehavner.

 Vi er forhandler for CAMPTRAC kortsystem, spesial utviklet for bruk på campingplasser, hytter  og marina/gjestehavner. Er i dag i bruk på over 300 campingplasser i sverige. Systemet bygger på bruk av RDIF-kort, kode , QR-kode , SMS-kode , bil skilt nr kamera . Man bruker adgangskort/kode til dører-bommer og kort med kreditt  for bruk av dusjer/vaskemaskin, kjøp i kiosk etc. Campingen utgir kort/kreditt på kortet i  resepsjon . Camptrac kortlesere leveres i ONLINE og OFFLINE versjon, man bruker samme program for begge utgavene , gå inn på www.camptrac.com  for mer info og presentasjon. Be om pristilbud på løsning for ditt anlegg. Last ned katalog og prisliste lengre ned på siden.  Planlegg sammen med ditt elektro eller låse firma camptrac løsningen/mulighetene/installasjonen.

For å få mer info om camptrac produkter, gå inn på nettsiden

http://www.camptrac.com/

KLIKK HER FOR KATALOG CAMPTRAC
2020

KLIKK HER FOR PRISLISTE CAMPTRAC 2020


Ref i Norge:OFFLINE: Songnabben camping , Skittenelv camping , Vegset camping-Snåsa  ,  Åsholmen camping-Frosta ,

ONLINE: Camp Lyngdal , Pluscamp Sande ,


CampTrac er et elektronisk system for betaling og adgangskontroll på campingplasser,rom, hyttebyer og marina/gjestehavner.

CampTrac erstatter mynter og nøkler med et smart kort, samtidig som det øker inntektene og forenkler drfiten.  Ingen flere innsamlinger av mynter/polletter og nøkler som kommer bort.

Systemet er enkelt å montere og i driftsettes, slik at en hendig person lett gjør dette selv. Men er det ønske om ferdig installasjon, kan dette også utføres.

I dag har over 300 svenske camping,hytte og gjestehavner CampTrac systemet. Referanser i sverige er bl.a.  Strømstad camping ,

Hvordan fungerer CampTrac:

Gjesten mottar kort:

Gjesten får utlevert et slikt RFID smart kort i resepsjonen  som programmeres med de funksjonene som ønskes. F.eks. navn, innsatt beløp/kreditt som kan brukes på campingplassenes tjenester. Og hvilken hytte, dører som kortet skal fungere mot, og gyldighetsperiode. Gjesten bruker så kortet mot de funksjoner og rettigheter kortet gir adgang til og betaler for tjenester som dusj etc.

Betaling:

På alle de utstyr/tjenester du ønsker at kunden skal betale for, monterer man opp en kortleser, dette er f.eks. på dusjer,vaskemaskin,golfbane,kiosk etc. Kortleseren programmeres med det antall kroner som skal dras fra kortet, og kortleseren sender signal til f.eks. dusjen at den skal starte.  Saldo/kreditt på kortet telles da nedover, alt etter hvilke tjenester gjesten bruker.

Adgangskontroll:

Camptrac kortet programmeres for å bestemme hvilke dører,rom,hytter,bommer etc , som gjesten skal ha adgang til og til hvilke tider. Med kortet kan også  inn/ut kjøringer gjennom campingens bom styres, slik at man er sikker på at det er kun registrerte og betalende gjester på området. Alle adgangslesere settes om som ONLINE med systemet, slik at man hele tiden kan se passeringer .

 

Fordeler med CampTrac

Sikkerhet:

Med CampTrac slipper du mye kontant håndtering, med mynter og polletter.  Du har mye mer kontroll med hvem som er på området og bruken av fellesrommene som dusjer etc. Kortet er kryptert, så det kan ikke kopieres.

Økonomi:

Med CampTrac får du bedre likviditet, da gjester alltid forskuddsbetaler, før de bruker noen av tjenestene. Man sparer også på unødvendig mye bruk av varmtvann til dusjing og bruk av vaskemaskiner m.m. Ingen flere innbrudd i myntautomater.

Fornøyde gjester:

Gjesten bruker et kort på mange systemer, slik som adgang til rom,hytten, adgang til dusj og andre fellesrom.Gjesten kan selv sjekke saldo på kortet. Gjesten føler seg tryggere da ingen andre enn de som er gjester på campingen har adgang til bom og dører. Og systemet er rettferdig med at kunden betaler for de tjenester og servicefunksjoner han bruker.

Integrasjon:

CampTrac kan videre integreres mot andre bookingsystemer. Med å bruke  en betalingsautomat, får man et ubemannet automatisk system for å utstede kort og betaling for plass, samt påfyll av kreditt, samt retur av kort ved avreise. Camptrac kan pr i dag integreres sammen med booking systemene COMERS. Visbook er i full gang med å få ferdig integrasjon mot camptrac, de holder nå på med testing av denne hos noen kunder og håper å ha dette klart til jan 22.Camptrac systemet kan genere en SMS kode eller en QR kode som man kan gi til kundene for adgang, spesielt hendig i lavsensongen da man ikke trenger å ha bemannet resepsjon eller hvis en gjest har sen akomst.              


CAMPTRAC hovedkomponenter:

             


        


Camptrac  kort kreditt påfyllingskiosk, her kan kunden selv fylle på kreditt på sitt camptrac kort eller sjekke saldo. Betaler med visa-mastercard.

Kan henge ute, IP66, rustfri , 17" kobles mot internett og camptrac systemet.

       camptrac kortlesere montert på servicebygg hos Skittenelv camping.

Camptrac online system med kortlesere med tastatur og Tau luxe bommer, montert på Camplyngdal.
TG ELECTRONICSTelefon: 91795392Nettstedskart